Diensten

Buro10 is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen. Van bootshows, bedrijfsevenementen tot VIP dagen met luxe diner op een circuit. En nog zo veel meer. Daarnaast hebben we een grote passie voor gastvrijheid. Daarvoor denken wij 10 stappen vooruit en zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. In een wereld waar digitalisering steeds meer voorkomt, is het onze missie om persoonlijke ontmoetingen tot in perfectie te faciliteren en organiseren.

Dit doen wij door:
* Ideeën om te zetten naar inspirerende concepten;
* Deze concepten van A tot Z uit te voeren;
* Een hoog serviceniveau te bieden;
* En bovenal doen we dit met persoonlijke aandacht.

Neem een kijkje in ons portfolio voor alle mooie projecten die wij mochten organiseren. Of laat u overtuigen door onze klanten die hun klantervaringen delen.

Organisatie van uw evenement

Concept ontwikkeling

Hospitality

Revitalisering

Organisatie evenement

Concept ontwikkeling

Hospitality

Revitalisering

Organisatie van uw evenement

Het event concept is helder, de budgetten zijn opgesteld en het is duidelijk wat er moet gebeuren. Maar wie gaat dat doen? Op deze vraag is maar 1 antwoord mogelijk: Buro 10. 

Concept ontwikkeling

Uw ideeën en doelstellingen zijn helder. Er blijft alleen één vraag in uw hoofd rondzingen: op welke manier vertaal ik deze ideeën naar een event dat daarbij past en helpt om mijn doelstellingen te realiseren? Graag helpen we u om de ideeën om te zetten naar concrete event concepten.

Hospitality

U bent op zoek naar dat ene speciale. Dat unieke waardoor uw gasten zich extra bijzonder voelen. Dat kan zijn voor uw relatie event, de opening van een nieuw pand of omdat er simpelweg (n)iets te vieren valt. Wij hebben de tools om uw ontvangst onvergetelijk te maken. 

Revitalisering

De bezoekerscijfers lopen terug. En ook de waardering van uw klanten is niet meer op het niveau wat u wilt. Of wilt u juist bovenstaande ontwikkelingen voor zijn? En eigenaar blijven van een event wat futureproof is? We gaan samen met u op zoek naar de pijnpunten of mogelijke bedreigingen van uw event(s) en herontwikkeling deze concepten.

Onze events verbinden mensen en creëren resultaat voor onze klanten

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!