klanten / Ervaringen

Wij zijn trots op onze klanten. En laten ze graag aan het woord om te vertellen hoe ze de samenwerking met ons hebben ervaren. 

klanten

Logo Fudura

VolkerWessels

Oost nl logo

Logo OKW

Ervaringen

Onlangs heeft Buro 10 voor ons de "Boatshow Hollandse Plassen" mede opgezet, en naar volle tevredenheid. We kennen Linda en Gertjan al jaren van de Hiswa in de Rai, en hebben hen gevraagd om "de kar te trekken" voor ons, achteraf bekeken, zeer geslaagde evenement.  Beiden verdienen een dikke pluim. Met ongelofelijk veel energie en enthousiasme hebben ze precies dat gedaan wat nodig was om ons evenement tot een succes te maken. Ze hebben veel kennis en ervaring, het juiste netwerk, dachten aan zaken waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben, en waren ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken waar nodig.

Bart kempers

Kempers Watersport

Buro 10 Events / Gertjan en Linda zijn de bakermat voor mijn evenementen. Door hun ‘can do’ mentaliteit ontzorgen ze op vele punten. Met een hospitality mindset voeren ze operationeel, technisch en conceptueel beleid uit tot in perfectie. Ze zijn omringd door de beste leveranciers die tegen een scherpe prijs leveren, waardoor ook op financieel vlak resultaat wordt behaald .Zonder Gertjan en Linda was de EV Experience nooit geweest op de plek waar het nu is.  

Dank en op nog vele mooie edities!

mAARTEN POMPEN

EV Experience

Mede door de professionele en tomeloze inzet van Gertjan en Linda van Buro10 is de 1e editie van het Move East event erg succesvol verlopen! Vanuit Oost NL fungeerde we als opdrachtgever naar Buro10 en hebben zeer intensief en prettig samengewerkt, op een informele en professionele wijze. Linda en Gertjan zijn zeer ervaren event managers wat je direct terugziet in alle facetten tijdens de voorbereiding en de uitvoering. Het enthousiasme en plezier van beiden is aanstekelijk en straalt af op een mooi eindresultaat met tevreden opdrachtgevers en standhouders.  Daarnaast beschikken ze over een netwerk van betrouwbare operationele partners die tot in de details het maximale nastreven.

Van Houten

Peter van Houten

OOST NL

“Linda en Gertjan ken ik al lang, maar sinds 2 jaar werk ik intensiever met ze samen. Ik ken Linda en Gertjan als zeer toegankelijke en prettige personen met een verantwoordelijkheidsgevoel waar je als opdrachtgever blij van wordt. Maar met name de manier en energie van meedenken is heerlijk om te ervaren. Buro10 neemt met recht het werk uit handen

Bernd

Bernd Beekman

Stichting Lekkerste Wedstrijden

Onze events verbinden mensen en creëren resultaat voor onze klanten

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!