klanten / Ervaringen

Wij zijn trots op onze klanten. En laten ze graag aan het woord om te vertellen hoe ze de samenwerking met ons hebben ervaren. 

klanten

Ervaringen

Onlangs heeft Buro 10 voor ons de "Boatshow Hollandse Plassen" mede opgezet, en naar volle tevredenheid. We kennen Linda en Gertjan al jaren van de Hiswa in de Rai, en hebben hen gevraagd om "de kar te trekken" voor ons, achteraf bekeken, zeer geslaagde evenement.  Beiden verdienen een dikke pluim. Met ongelofelijk veel energie en enthousiasme hebben ze precies dat gedaan wat nodig was om ons evenement tot een succes te maken. Ze hebben veel kennis en ervaring, het juiste netwerk, dachten aan zaken waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben, en waren ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken waar nodig.

Bart kempers

Kempers Watersport

Buro 10 Events / Gertjan en Linda zijn de bakermat voor mijn evenementen. Door hun ‘can do’ mentaliteit ontzorgen ze op vele punten. Met een hospitality mindset voeren ze operationeel, technisch en conceptueel beleid uit tot in perfectie. Ze zijn omringd door de beste leveranciers die tegen een scherpe prijs leveren, waardoor ook op financieel vlak resultaat wordt behaald .Zonder Gertjan en Linda was de EV Experience nooit geweest op de plek waar het nu is.  

Dank en op nog vele mooie edities!

mAARTEN POMPEN

EV Experience

Ik heb een aantal jaren met veel plezier Linda en Gertjan mogen werken waarbij ik hun ‘opdrachtgever’ was. Het zijn zeer gedreven professionals die het operationele proces goed weten aan te sturen maar ook hands on zijn en ze zorgt dat ‘het geregeld wordt’. Echte teamplayers die daarnaast het belang van hun klanten nooit uit het oog verliezen en net die extra stap zetten om voor hen een optimaal resultaat te behalen. Ze zijn een kei in relatiebeheer, zowel met klanten als leveranciers en waarbij de de lange termijn relatie hoog in het vaandel hebben staan. 

Luuk Scholte

RAI Amsterdam

Onze events verbinden mensen en creëren resultaat voor onze klanten

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!